OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 18. szombat
Ismertető


2016. október 6., csütörtök 15:00

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2016. október 6., csütörtök (OS) - Orbán Viktor fél a civilektől, fél a civil kontrolltól

    Orbán Viktor fél a civilektől, fél a civil kontrolltól, ezért adott utasítást azokra a megalapozatlan és törvénytelen vizsgálatokra, amelyeket a KEHI folytatott le 62 civil szervezettel szemben.

Jogvédő szervezeteknek köszönhetően ma már papír is van róla, hogy Orbán Viktor úgy fél a civilektől és a nyilvánosságtól, ahogyan az félázsiai diktatúrákban lenni szokott. Félnie pedig annak kell, akinek takargatnivalója van.

Orbán Viktor fél attól, hogy kiderülnek a nemstróman gázszerelőjének és nemstróman kötélbarátjának üzletei és "saját lábon álló" köreinek közpénzekkel megtámogatott gazdagodásai. Orbán Viktor ezért gyengíti minden eszközzel a tőle független civileket, ezért csökkentette a támogatásaikat, ezért rendelt kopaszokat a választási irodához és ezért korlátozza minden eszközzel az adatnyilvánosságot.

Az MSZP szolidáris az ártatlanul meghurcolt civilekkel, és velük együtt egyenként húzza ki az adatnyilvánosság koporsójából a Fidesz által bevert szögeket. Az MSZP azon dolgozik, hogy Orbán és a Fidesz megbukjon, s ezt követően egy élhető Magyarország jöjjön létre.

Tóth Bertalan,
az MSZP frakcióvezetője

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.