OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2016. október 21., péntek 08:59

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2016. október 21., péntek (OS) -

    Pataki Márton (Együtt): A Századvég feláldozza magát az olimpiai propagandáért

Az Együtt gyűjtést indít G. Fodor Gábor megsegítésére

A Budapest 2024 Zrt. az olimpia propagandakampánya részeként 10.000 példányban küldte szét a Századvég Nemzeti Érdek című lapjának különszámát. Mivel az Együtt közérdekű adatigénylése nyomán az derült ki, hogy csak a nyomdáért és a terjesztésért fizettek, a lap elkészítéséhez pedig semmilyen módon nem járultak hozza, ezért az Együtt G. Fodor Gábor főszerkesztő megsegítésére gyűjtést kezdeményez.

A Századvég Alapítvány kiadásában megjelenő "Nemzeti Érdek - a nemzetstratégiai gondolkodás lapja" új folyam 15-16. szám megjelöléssel a budapesti olimpia pályázattal kapcsolatos különszámot jelentetett meg. A színes, közel kétszáz oldalas kiadványt a Budapest 2024 Zrt. Fürjes Balázs, "az olimpiai pályázat vezetője" kísérőlevelével és a pályázat logóját tartalmazó kitűzővel együtt küldötte szét címzettek széles körének.  

Az Együtt közérdekű adatkéréssel fordult a Budapest 2024 Zrt.-hez, annak kiderítése érdekében, hogy hány példányt, mennyi közpénzért vásároltak a Századvég Alapítványtól, továbbá mennyi támogatást adtak a lap elkészítéséhez és mennyit fizettek a lapban megjelent hirdetésekért.


     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.