OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2016. október 23., vasárnap 14:47

A Korkedvezményes Nyugdíjasok Országos Érdekvédelmi Egyesületének közleménye (2. rész)
    Budapest, 2016. október 23., vasárnap (OS) - KNOÉ közlemény 2. rész

    A KNOÉ tagságának volt, jelenleg járandóságos rendőri vezető, és beosztott rendőr tagjai, az ország különböző pontján tapasztalják, hogy a rendőrség jelenlegi munkája szakmaiatlan, és nem az állampolgárok, a demokrácia és a jogállamiság szolgálatában folyik. Tasnádi Lászlótól, a BM rendészeti államtitkárától  joggal várható el, hogy megfelelő szakmaisággal rendelkezzék, az ország rendőri szerveit professzionálisan irányítsa, tehát a közrend és közbiztonság javuljon, a bűncselekmények vonatkozásában javuljon a valóságos felderítés, ne csak a statisztika. Tasnádi Lászlóval már korábban a jelenleg 8.200 taggal rendelkező egyesületünk szeretett volna konzultálni, beszélgetni, véleményt cserélni,  számára javaslatokat tanácsokat adni, de meghívásunknak nem tett eleget, válaszra sem méltatta a KNOÉ-t.  Tette ezt annak ellenére, hogy a KNOÉ elnöke korábban, a Belügyminisztériumba berendelt főtisztként Tasnádi László helyettese volt.  
    
     Kiadó: Korkedvezményes Nyugdíjasok Országos Érdekvédelmi Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.