OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2016. október 25., kedd 09:51

A Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány közleménye
    Budapest, 2016. október 25., kedd (OS) - Új pályázati kiírás a Pallas Athéné Domus Animae Alapítványnál - Nemzetközi konferencialátogatási programot hirdetett a 2016-os évre a Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány, a támogatás segítségével a pályázók rangos külföldi szakmai fórumokon és konferenciákon vehetnek részt.

    A Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány számos pályázati lehetőséggel támogatja a közgazdasági, pénzügyi és interdiszciplináris szakemberképzést, valamint a kutatási és oktatásfejlesztési programokat.

A most megjelent nemzetközi konferencialátogatási programra közgazdasági, pénzügyi, jogi illetve az ezekhez kapcsolódó interdiszciplináris tudomány területeken tanuló egyetemi, főiskolai hallgatók, doktoranduszok és végzett doktorok jelentkezését várja az alapítvány. A jelentkezők rendezvényenként maximum 2 millió forint támogatásra, továbbá szemeszterenként egy konferencialátogatásra pályázhatnak.

A Pallas Athéné Alapítványok elkötelezettek az oktatás, a kultúra és a tudomány támogatásában. Az alapítványok honlapjain jelenleg 36 aktív pályázati kiírás várja mindazon hallgatókat, kutatókat, doktoranduszokat és a tudományos munka iránt érdeklődő jelentkezőket, akik szeretnék tudásukat fejleszteni.

A pályázati kiírás az alapítvány honlapján érhető el:
http://www.padabudapest.hu/pada/palyazatok/

     Kiadó: Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.