OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2016. október 27., csütörtök 13:20

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye
    Budapest, 2016. október 27., csütörtök (OS) - A KDNP és az IKSZ közleménye

    A meleglobbi ne használja fel egy gyermek ügyét saját céljai eléréséhez!

A tegnapi nap nyilvánosságot kapott bírósági ítélet elmarasztalta és megbüntette a kispesti Waldorf iskolát. Számunkra, kereszténydemokraták számára a gyermek érdeke az első és Magyarország Alaptörvénye is kimondja, hogy egyetlen egy gyermeket sem érhet diszkrimináció. Nem érheti hátrány vallása, családi háttere, szülei szexuális irányultsága, bőrszíne vagy származása miatt.

A ma is hatályos törvények szerint Magyarországon két azonos nemű szülője nem lehet egy gyermeknek. Az azonos nemű párok gyermekvállalását a természet rendje akadályozza.

A minimális társadalmi beágyazottsággal rendelkező melegjogi, liberális szervezeteknek régóta a hagyományos értékeket romboló politikai törekvése, hogy az Alaptörvényben rögzített család és házasság fogalmat megváltoztassák. Ezzel szemben mi továbbra is kiállunk a házasság intézménye és a magyar családok mellett!
Felszólítjuk a meleglobbi szervezeteit, hogy ne egy gyermek ügyét használják fel arra, hogy politikai céljaikat elérjék!

Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)
Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ)

     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.