OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2016. október 27., csütörtök 20:22

Morvai Krisztina, az Európai Parlament Független Képviselőjének közleménye
    Budapest, 2016. október 27., csütörtök (OS) - Budaházyékat ma ismét bebörtönözték - az egyetlen igazságos megoldás a közkegyelem

    Ma (csütörtökön) késő délután bebörtönözték Budaházy Györgyöt és több  vádlott társát, Az elsőfokú bíróság által elrendelt házi őrizetet esetükben másodfokon előzetes letartóztatásra változtatták.Gyurcsány, Gergényi, Bene, a többi szemkilövető s persze a még (szintén vidáman és szabadon) élő ÁVH-s elvtársak is elégedetten csettinthetnek. Szép munka!  A tisztán látó és tisztességes emberektől azt kérem, hogy ezekben az órákban gondoljanak együttérzéssel a politikai foglyokra és családtagjaikra,s nézzék meg azt a 15 perces dokumentumfilmet, amit munkatársaimmal pár  évvel ezelőtt készítettünk Budaházy közéleti tevékenységéről. Kérem az országgyűlési képviselőket, különösen a Jobbik és a FIDESZ képviselőit, haladéktalanul tegyék meg az adott helyzetben lehetséges egyetlen korrekt és igazságos lépést: részesítsék közkegyelemben Budaházyt és a Hunnia ügy többi vádlottját.

A film itt látható:

https://vimeo.com/13309034

Dr. Morvai Krisztina büntetőjogász, EP képviselő


     Kiadó: Morvai Krisztina, az Európai Parlament Független Képviselője

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.