2024. április 25. csütörtök

2016. december 3., szombat 16:50

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2016. december 3., szombat (OS) - A migránspárti erők ismét nyomást akarnak gyakorolni Magyarországra - Reagálás a migránspárti szervezetek tüntetésére

A migránspárti erők ismét támadják Magyarországot, mert ők legalizálni akarják a bevándorlást és migránsokkal akarják betelepíteni Európát.  Ezek a szervezetek rendszeresen támadják hazánkat, támadták a kormány határvédelmi és terrorellenes intézkedéseit, a bevándorlási szabályok szigorítását és támadták a kényszerbetelepítés elleni népszavazást is. Megdöbbentő, hogy most már azért is képesek utcára vonulni, hogy védelmükbe vegyenek egy bűnözőt, aki a magyar rendőrök elleni erőszakos támadást irányította a röszkei zavargáson. Ma már egyértelmű, hogy ami Röszkén történt, az csak a jéghegy csúcsa, mert terroristák ezrei érkezhettek Európába a migránsok közé vegyülve, és ahogy arra az Europol is figyelmeztet, nagy valószínűség szerint újabb támadásokat akarnak elkövetni. A magyar emberek az októberi népszavazáson egyértelművé tették, hogy nem kérnek a tömeges bevándorlásból és a vele kéz a kézben járó terrorizmusból. Nem kérünk azokból, akik erőszakkal lépik át határainkat, akik nem tisztelik a törvényeinket és erőszakkal rátámadnak a magyar rendőrökre.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója

Kiadó: Fidesz