OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2016. december 9., péntek 16:56

A Mosolykommandó Alapítvány közleménye
    Budapest, 2016. december 9., péntek (OS) - A facebookon szervezetődött, országos méretű csokigyűjtésbe kapcsolódott be a szegedi Mosolykommandó Alapítvány bohócdoktor csapata, amelynek köszönhetően több száz tábla csokoládét juttattak el gyermekkórházban fekvő kisbetegek részére.

    Gyermekkórházban járt a Bohócdoktor Mikulás

A kampányt néhány szegedi szülő kezdte el szervezni, hogy még Mikulás alkalmából egy kis mosolyt tudjanak vinni a szegedi gyermekklinikán fekvő kisbetegek részére. A felhívásban két dolgot kértek csak: egy tábla csokit és mellé egy kedves üzenetet annak, aki kapni fogja. Az elmúlt néhány hétben hihetetlen mennyiségben érkeztek a gyűjtőpontokra a felajánlások, így az akció végére több, mint 3.000 tábla csoki és a hozzá fűzött idézet, vagy üzenet gyűlt össze.
A tegnapi napon az ötletgazda anyukák, valamint a Mosolykommandó Bohócdoktorai jelentek meg a klinika kertjében, hogy átadják a felajánlott ajándékokat a gyerekeknek. A szegedi Szent Vincent Rehabilitációs Központ jóvoltából egy igazi Mikulás is elkísérte a
csapatot, akivel a Szegedi Gyermekklinika összes osztályát lelátogatták, a gyermeknek okozva ezzel nem kis meglepetést! A szervezők külön kérték a felajánlókat, hogy diabetikus
csokoládékkal is készüljenek, a diétával élő kisgyermekek miatt.
     Kiadó: Mosolykommandó Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.