OS Országos Sajtószolgálat
2018. június 24. vasárnap
Ismertető


2017. január 6., péntek 14:15

A Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet közleménye
    Budapest, 2017. január 6., péntek (OS) - A devizahitelezés miatt tavasszal tízezrek kerülhetnek utcára

        A devizahiteles probléma, azaz a forintgyengülés miatt lehetetlenült adósok százezreivel szemben vannak folyamatban végrehajtási eljárások, melyek során a lakóingatlanok is elárverezésre kerülnek. A tavalyi év végén a bankok megkeresték az adósokat a tartozások rendezése érdekében, azonban több esetben előfordult, hogy a hitelezők akkor sem járulnak hozzá az adósok részletfizetési kérelméhez, ha a részletfizetési lehetőséget jogszabály írja elő. Nem mellőzhető a Magyar Állam szerepvállalása és súlyos felelőssége a magyar családok tömegeinek a kilakoltatásával kapcsolatban, mivel több bank állami tulajdonban van és tulajdonosként érdekelt az adósokkal szembeni végrehajtási eljárások hatékonyságában. A devizahitelesek megmentésével kapcsolatos nyilatkozatokkal ellentétben, magyar családok százezreit kifosztották.

     Kiadó: Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.