OS Országos Sajtószolgálat
2018. május 21. hétfő
Ismertető


2017. január 11., szerda 14:21

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2017. január 11., szerda (OS) - Az ellenzék már megint az adóemelésért kampányol – Reagálás Szél Bernadett (LMP) nyilatkozatára

    Az ellenzék már megint adóemelésért kampányol, amikor a többkulcsos adórendszer visszaállítását követeli.
Szél Bernadett miközben a vállalkozások támogatásáról szónokol, az egész LMP-vel együtt nemmel szavazta meg az adócsökkentéseket, amelyek a hazai vállalkozások számára lehetővé teszik a béremelést. Az ellenzékkel ellentétben a kormány csökkenti a munkavállalók és a munkaadók adóit és emeli a béreket. Európa legalacsonyabb társasági adóját  és egyik legalacsonyabb személyi jövedelemadóját biztosítjuk. A rendszerváltás óta nem volt olyan jelentős minimálbér- és szakmunkás minimálbéremelés, mint ami idén elkezdődött.  A baloldallal ellentétben a közszférában dolgozókat is megbecsüljük, béremelést hajtunk végre az ápolók, szakorvosok, rendőrök, katonák, pedagógusok, szociális, kulturális, és felsőoktatási dolgozók esetében is.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.