OS Országos Sajtószolgálat
2018. június 24. vasárnap
Ismertető


2017. január 11., szerda 16:48

A Klebelsberg Központ közleménye
    Budapest, 2017. január 11., szerda (OS) - Kiemelt figyelem a nagy hideg miatt.

        A tankerületi központok munkatársai folyamatosan ellenőrzik az intézmények fűtésrendszereit a nagy hidegre való tekintettel, minden probléma esetén azonnal megteszik a szükséges intézkedéseket. A tankerületi központok felelnek 2017. január elsejétől kezdve a működtetési feladatokért is, ezért az átvett, és az ősz folyamán felmért intézményeikre vonatkozó felújítási - karbantartási tervek is elkészültek, amelyeket beterveztek a költségvetésükbe. Az oktató-nevelő munka zavartalansága érdekében ezek a munkálatok a nyári szünetben valósíthatóak meg. Természetesen az azonnali beavatkozást igénylő helyzeteket a tankerületi központok haladéktalanul kezelik, és mindent megtesznek azért, hogy a diákok és a pedagógusok megfelelő körülmények között tanulhassanak, illetve végezhessék a munkájukat.

     Kiadó: Klebelsberg Központ Stratégiai és Kommunikációs Főosztály

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.