OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2017. január 12., csütörtök 10:37

A Lépéselőny Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2017. január 12., csütörtök (OS) - Első alkalommal nyílik kiállítás Debrecenben Teveliné Szilágyi Anita szájjal festő művész alkotásaiból. A "Korlátok Nélkül" című kiállítás megnyitója lesz Debrecenben.

        A Lépéselőny Egyesület és a Debreceni Ifjúsági ház közösen együttműködve szervezi a rendezvényt, amelynek célja, hogy a fogyatékkal élő és egészséges emberek is lássák, hogy soha nem szabad feladni. A művésznő mozgató és érzőideg bénulása sok mindenben korlátozza, egyvalamiben azonban nem, ez pedig a festés. A megnyitó egyben adománygyűjtés, ugyanis az alkotó szeretne "támogatást" kapni a látogatóktól, hogy külföldön is bemutathassa alkotásait. Valamint a tervek között szerepel egy saját motomed mozgásterápiás készülék, amit kifejezetten a kerekesszékkel közlekedők és járási nehézségekkel küszködő emberek igényeihez alakítottak ki, és aminek használatával állapota nem romlana rohamosan.
     "Korlátok nélkül" című kiállítást Huri Valéria kortárs költő-és fotóművész nyit meg, illetve Hegedűs Emese verseit is megismerhetik az érdeklődők. Aki pedig szeretné, a helyszínen kipróbálhatja, milyen is szájjal festeni.
     További részletek: https://www.facebook.com/events/597517480418980/

     Kiadó: Lépéselőny Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.