OS Országos Sajtószolgálat
2020. szeptember 29. kedd
Ismertető


2017. január 15., vasárnap 08:26

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2017. január 15., vasárnap (OS) - Úgy tűnik, 2017 sem a Fidesz lakájsajtójának az éve lesz

    Miután a fideszes médiaoldalak már 2016 őszén is több tucat alkalommal voltak kénytelenek pervesztesként megélni, hogy a Jobbikról és politikusairól képtelenek igazat írni, a 2017-es év is hasonlóan kezdődött a számukra.

Előbb a Ripostot kötelezte a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítéletében azon hazugság korrigálására, amelyben egy török terrorszervezet tagjaként vizionálták Vona Gábort. Majd azt a 888.hu-t kötelezték ugyancsak első fokon helyreigazításra, mely a tegnapi napon egy nem létező Jobbik-alapszervezet nevében írt kamulevélnek kritikátlanul dőlt be. A fideszes oldalt ezúttal azért marasztalta el a bíróság, mert egy szentendrei időközi választáson a Jobbik és az MSZP közötti nem létező együttműködésről írogatott.

Ahogy eddig is minden esetben, a Jobbik a jövőben is fel fog lépni a Fidesz és csatlósai agyament hazugságaival szemben.

Jobbik Magyarországért Mozgalom
     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.