OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2017. január 18., szerda 14:48

A Fidesz-frakció közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. január 18., szerda (OS) - Az ellenzék színjátékot játszik, soha nem érdekelte őket hazánk biztonsága - Reagálás az MSZP bejelentetésére

    Az ellenzéki pártok ismét kéz a kézben, bizottságosdit játszanak és biztonsági kockázatról prédikálnak, miközben már bebizonyosodott, hogy ha Magyarország biztonságáról van szó, rájuk nem lehet számítani. A Jobbik a szocialistákkal és Gyurcsánnyal együtt a migránsok betelepítését célzó alaptörvény-módosítást is elutasította. Az ellenzéki pártok miközben a migránsokat tárt karokkal várják, az országot jelentős összeggel finanszírozó és nemzetbiztonságilag ellenőrzött befektetőket támadják. A letelepedési kötvényprogram az uniós szabályoknak és nemzetközi mintáknak megfelelő. Azok, akik letelepedési kötvény vásárlását kérelmezik négyszeres szűrőn esnek át - a kérelmezőket a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal, a Terrorelhárítási Központ, az Alkotmányvédelmi Hivatal és a rendőrség is ellenőrzi. A letelepedési kötvények bevezetésére azért volt szükség, mert a balliberálisok alkalmatlan kormányzása miatt hazánk pénzügyileg csaknem csődben volt és megoldást kellett találni az ország finanszírozására.
    
     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.