OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2017. január 19., csütörtök 11:45

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2017. január 19., csütörtök (OS) - DK: A Fidesz az egész országban közpénzből terjesztené Habony lapját? – Az önkormányzatokhoz fordulunk!

    Dunaújvárosban hetek óta akadozik a fűtés és alacsony a víznyomás, mert az önkormányzati közműszolgáltatónak már karbantartásra sincs pénze. A fideszes polgármester eközben 3 millió forint közpénzt tervez adni arra, hogy a városban is terjesszék Habony Árpád politikai propagandalapját, a Lokált. A dunaújvárosiak csak remélhetik, hogy jó az újság fűtőértéke, ha már gázzal nem tudnak fűteni a városban.
Ismerjük már annyira a Fideszt, hogy feltételezzük: Dunaújvárosban nem egyedi esetről van szó, hanem országosan is erre készülnek. Ha minden így folytatódik, már semmi nem lesz ebben az országban - se kórház, se iskola, se nyugdíj - csak fideszes pártlapok. Óva intjük attól az önkormányzatokat, hogy részt vegyenek a propagandaterjesztésben, amely lassan a Rákosi-korszakot is felülmúlja.

A Demokratikus Koalíció minden magyar önkormányzatot arra szólít fel, hogy egy fillér közpénzt se adjanak a Lokál és más fideszes propagandalap terjesztésére! A DK levélben fogja megkérdezni az összes fideszes önkormányzatot, hogy hol készülnek ilyenre. A DK szerint az emberek pénze nem arra való, hogy hazugságokat terjesszenek belőle, minden magyar településen van jobb helye ennek a pénznek. Azok a városvezetők, akik közpénzt adnak a Habony-média terjesztésére, hozzájárulnak az emberek átveréséhez és elárulják a saját városukat.

Gréczy Zsolt
Szóvivő
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.