OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2017. január 19., csütörtök 15:11

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2017. január 19., csütörtök (OS) - Az ellenzék már megint váltogatja a véleményét, korábban támogatta az olimpiát - Reagálás az ellenzéki pártok nyilatkozataira

    Hiteltelenek az ellenzéki pártok azután, hogy amikor a fővárosi közgyűlés az olimpiai pályázatról szavazott, akkor a most nyilatkozó ellenzéki pártok – az MSZP, a PM és a Jobbik - megszavazták, hogy Budapest pályázzon a 2024-es olimpia megszervezésére - egyedül az LMP mondott rá nemet. Horváth Csaba (MSZP) akkor még úgy nyilatkozott, hogy bízik a sikeres pályázatban és "álmodjunk közösen", Karácsony Gergely (PM) pedig azt mondta, hogy nagy lehetőséget lát az olimpiában. Akkor még a Jobbik is úgy gondolta, hogy "merjünk nagyok lenni!", "mi magyarok egységesen álljunk ki amellett, hogy Magyarország, Budapest otthont adjon a 2024-es olimpiai játékoknak". Ugyanezek a pártok, most az olimpia ellen kampányolnak. A kérdés tehát, hogy akkor most mi valójában az ellenzéki pártok álláspontja. Az ellenzék már megint Magyarország sikertelenségében érdekelt, képtelen összefogni még a nemzeti ügyekért, hazánk sikeréért is. A kormánypártok a magyar emberek többségével együtt drukkolnak a magyar olimpiai pályázatnak, Magyarország sikerének.
    
     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.