OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2017. január 20., péntek 12:54

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2017. január 20., péntek (OS) - Puritán kormányzás? A Fidesz megint mást mond és mást cselekszik

    A Jobbik felháborítónak tartja, hogy Orbán Viktor többmilliárdos urizálásának részeként most éppen bruttó 360 milliót költ festményvásárlásra. A gátlástalan pénzszórás épp ellentétes azzal, amit Balog Zoltán miniszter alig három hónapja nyilatkozott: "erre a kormányra, mint testületre, kimondottan jellemző a puritánság".

A Professzorok Batthyány Köre napokban közzétett értékelése szerint "visszatetszést kelt az állampolgárokban (…) egyes nagyvállalkozók befolyásának növekedése". Ezért úgy véljük, a kormányzati fényűzést az adófizetők helyett ezeknek az egyre befolyásosabb Fidesz-közeli nagyvállalkozóknak kellene finanszírozniuk.

Ha a Jobbik a választópolgárok akaratából 2018-ban kormányzati megbízást kap, leszámol a kormányzati fényűzéssel, urizálással, az Orbán Viktorra és kormányára olyannyira jellemző nagyzási hóborttal, a korrupcióval, nekilát az elmúlt időszakok elszámoltatásának, és azonnal nekilát a legnehezebb helyzetben levő nemzetgazdasági ágazatok, azaz az oktatás és az egészségügy rendbetételének. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy az adófizetők pénzét fényűzés helyett ezekre a területekre csoportosítsuk át.

Jobbik Magyarországért Mozgalom
     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.