OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2017. február 9., csütörtök 16:49

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. február 9., csütörtök (OS) -

    Spät Judit és Szabó Szabolcs (Együtt): Egyetért a Fidesz-kormány azzal, hogy az egyedülállókat kizárják a szociális tűzifa programból?
Szabó Szabolcs írásbeli kérdéssel fordult Balog Zoltánhoz és Pintér Sándorhoz
Spät Judit, az Együtt elnökségi tagja és Szabó Szabolcs, az Együtt országgyűlési képviselője felháborítónak tartja, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hét községben kizárják a szociális tűzifára jogosultak köréből azokat, akiknek nem él a háztartásában legalább egy 18 év alatti gyermek. A kormánynak kötelessége segíteni minden rászorulót a téli hidegekben, éppen ezért Szabó Szabolcs Szabolcs írásbeli kérdéssel fordult Balog Zoltánhoz, az Emberi Erőforrások Minisztériumát irányító miniszterhez illetve Pintér Sándorhoz, a Belügyminisztériumot vezető miniszterhez, hogy megtudja: Más települések is alkalmaznak-e hasonló korlátozásokat, és egyetért-e a Kormány azzal, hogy az egyedülállókat kizárják a szociális tűzifa programból, és ha nem, akkor milyen lépéseket tesz ennek ellensúlyozására?

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.