OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. február 15., szerda 17:01

A Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. február 15., szerda (OS) - Megalakult a KEP Ifjúsági Tagozata

    A fiatalok aktívan vettek részt a konzultációban, nyitottan fogadták a lehetőséget, hogy a KEP tagjaiként részt vehetnek az egyesület munkájában, vizsgálódásaiban, szívesen veszik az együttes munkában a tapasztalt KEP tagok segítő jelenlétét, szívesen részt vesznek a rendezvények előkészítésében és szervezésében, igénylik a lehetőséget a szakmai fejlődésre, a rendszeres találkozásra, és maguk is kezdeményeznek majd számukra érdekes témájú rendezvényeket. A megalakult tagozat Antalóczy Marika KEP titkár tájékoztatása szerint megválasztotta 3 tagú ideiglenes vezetését Káplár Miklós turizmus szakos egyetemi hallgató elnökletével. A KEP honlapján – www.kepcp.hu – a tagság tájékoztatása folyamatosan történik. Az Ifjúsági Tagozat alakuló ülésén Vasvári József KEP klubigazgató által magas színvonalon ismertetett és megbeszélt KEP első félévi program módot ad arra, hogy a jelenlévő fiatalok már a közeli időszakban konkrét programokon rész vegyenek és felismerjék, hogy nagyon fontos a civilek szerepe a fiatalok számára. Ez még indokoltabbá teszi, hogy munkánkat civil partnereinkkel karöltve még eredményesebbé tegyük.

     Kiadó: Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.