OS Országos Sajtószolgálat
2018. május 21. hétfő
Ismertető


2017. február 17., péntek 14:13

Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. február 17., péntek (OS) - Az elmúlt hetekben többször szükség volt a szmogriadó tájékoztatási, és néhány esetben a riasztási fokozatának elrendelésére a budapesti légszennyezettségi adatok ismeretében. Ilyen helyzetben különösen furcsának tartjuk, hogy a levegő tisztaságáért más esetben zajosan aggódók most – egy elektromosautó-töltő átadáson elhangzottakat kiforgatva – törekvéseinket finoman szólva sem pártoló hangulat- és riadalomkeltésre alkalmas főcímekkel jelentetnek meg cikkeket.

        A Fővárosi Önkormányzat és az NGM célja is az, hogy elsősorban ösztönző szabályozási környezettel támogassa a zéró emissziós járművek elterjedését, és bízunk benne, hogy ebben valamennyi felelősen gondolkodó politikai erő, újságíró és taxitársaság, taxis érdekképviselet támogatására számíthatunk. Az elmúlt években bizonyítottuk, hogy a budapesti taxisokra partnereinkként tekintünk, megkérdezésük nélkül őket érintő kérdésekben eddig sem döntöttünk és ezután sem döntünk.

                                     Szeneczey Balázs
                                     főpolgármester-helyettes

     Kiadó: Budapest Főváros  Főpolgármesteri Hivatal

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.