OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. február 17., péntek 15:28

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2017. február 17., péntek (OS) -

    Együtt: STOP az olimpiai pályázati pénzszórásnak!
Az Együtt gratulál a Momentum Mozgalomnak az olimpiai népszavazási kezdeményezéshez és a ma leadott 266151 darab aláíráshoz!
Ez jóval több, mint a népszavazás kötelező kiírásához szükséges mennyiség, ezért az Együtt biztos abban, hogy meglesz a megfelelő számú aláírás, és az emberek dönthetnek majd arról, hogy Budapest folytassa-e a pályázatot a 2024-es olimpia rendezéséért.
Az Együtt felszólítja a Fidesz-kormányt és a fővárost, hogy azonnal függessze fel a pályázatot, valamint rendeljen el stoppot minden kiadással kapcsolatban, amíg a budapesti választók nem dönthetnek a kérdésben, azt követően pedig a szavazók döntésének megfelelően járjon majd el!  

Együtt

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.