OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2017. február 20., hétfő 14:27

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2017. február 20., hétfő (OS) - DK: Az Orbán-kormány alatt 70 milliárdot keresett Mészáros Lőrinc

    Az Index gyűjtötte össze, hogy az ezerszeresére növekedett a vagyona a Fidesz alatt a legtöbb EU-s pályázatot bezsebelő Mészáros Lőrincnek.

A gázszerelő szinte minden területen indult és nyert a közbeszerzéseken: csatornázás, építkezés, ásványvíz, tésztagyár, sertéstelep, futballakadémia és ki tudja még mi. Szinte csak gázszerelőként nem keresett egy forintot sem. A Mészároshoz köthető cégbirodalom nagyjából 70 milliárd forintot kereshetett az elmúlt 7 évben, a felcsúti vállalkozónak pedig még arra is volt pénze, hogy kifizesse Orbán Viktor családjának 3,2 milliárd forintos tartozását.

A Demokratikus Koalíció szerint teljesen világos, hogy az Orbán-kormány elmúlt 7 évének legnagyobb nyertese Mészáros Lőrinc, az Orbán-kormány legfőbb célja pedig Mészáros Lőrinc milliárdossá tétele.

Molnár Csaba
Ügyvezető alelnök
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.