2024. április 25. csütörtök

2017. február 20., hétfő 21:36

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2017. február 20., hétfő (OS) - Vona Gábor Facebook-bejegyzése Orbán Viktor miniszterelnök mai viszontválaszáról: A stílus maga az ember

Vona Gábor Facebook-bejegyzése Orbán Viktor mai viszontválaszáról: A stílus maga az ember

Ma Orbán Viktor a parlamenti vitánk során lesüllyedt a saját bulvármédiája szintjére. Olyat tett, amit eddig miniszterelnök nem. A bérekkel, az olimpiai pályázattal és a korrupcióval kapcsolatos konkrét felvetéseimre nem volt képes miniszterelnöki módon, érvekkel válaszolni. Reszkető, bosszúéhes kocsmapolitikussá töpörödött. Sajnáltam és szántam őt, mert egy kiégett, megroggyant embert láttam magam előtt vagdalkozni, aki nagyon félti a hatalmát. A minden alap nélküli homoszexuális vádaskodás úgy tűnik, hogy a kormányfő számára valamilyen rejtélyes okból személyes rögeszmévé vált. Természetesen nem kívánok Orbán Viktornak erre a szintjére lesüllyedni. A stílus maga az ember. Én továbbra is a higgadt és kulturált vitákban hiszek, legyenek azok bármilyen kemények.

Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója