OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2017. február 21., kedd 09:18

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. február 21., kedd (OS) -

    Az Együtt pert indít Borkai Zsolt, a MOB elnöke ellen jó hírnév megsértése miatt
Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke péntek után tegnap ismételten az Együtt jó hírnevének megsértésére alkalmas valótlan tényállítást tett. "Pontosan emlékszem arra a napra, amikor a Magyar Olimpiai Bizottság székházában valamennyi politikai párt vezetői konszenzusban voltak az olimpiarendezést illetően, mindannyian pártpolitikától függetlenül támogatták a budapesti pályázatot." írta a közleményében pénteken, tegnap pedig úgy fogalmazott, hogy "A Magyar Olimpiai Bizottság független köztestület, ezért is kezdeményezte még az olimpiai és paralimpiai pályázati folyamat legelején valamennyi parlamenti párttal az egyeztetést arra vonatkozóan, hogy közösen álljanak Magyarország olimpiai és paralimpiai pályázata mellé. Ez akkor a MOB székházában senki számára nem volt kérdés, mindenki egy emberként sorakozott fel mögötte, mindenki érezte, hogy vissza nem térő lehetőségről, és össznemzeti érdekről van szó."
Borkai Zsolt meghívásának eleget téve 2015. június 23-án más parlamenti pártok képviselőivel közösen a Magyar Olimpiai Bizottság székházában Szigetvári Viktor, az Együtt akkori elnöke, és Pataki Márton, az Együtt elnökségi tagja és budapesti elnöke részt vettek egy találkozón, ahol jelen volt Fürjes Balázs kormánybiztos, a pályázat később kinevezett vezetője is.
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.