OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2017. február 21., kedd 15:22

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye
    Budapest, 2017. február 21., kedd (OS) - IKSZ: Mesterházy Ernő, Demszky jobbkeze, ne kaphasson közpénzt!

    Mesterházy Ernő balliberális üzletember, filmproducer, Demszky Gábor politikai főtanácsadója volt hosszú évekig, a 4-es metró kivitelezése idején is. Legújabb, hamarosan bemutatásra kerülő, Brazilok című filmje Facebook oldalán az egyik promóciós képen Jézus alakját ábrázolják gúnyosan, megsértve ezzel sok ember vallási érzékenységét, méltóságát. Tipikus liberális tempó, a tolerancia hirdetői a siker érdekében bárkin átgázolnak.
Addig is Mesterházy Ernő a Bali szigetén vásárolt villájából nézi, hogy egykori főnökei és beosztottjai a vádlottak padjára kerülnek az elmúlt 27 év legnagyobb korrupciós botránya, a 4-es metró beruházás miatt, pedig városházi történetek szerint nagyobb hatalma volt, mint magának Demszkynek.
Fontosnak tartjuk, hogy Mesterházy Ernő produceri munkájával készülő alkotások egészen addig ne kaphassanak támogatást közpénzből, amíg ki nem derül, milyen érintettsége volt a főtanácsadónak a 167 milliárd forint kárt okozó lopásban.

Az IKSZ nevében:
Hollik István
országgyűlési képviselő
Nacsa Lőrinc
elnök, Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ)

     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.