2024. április 24. szerda

2017. február 21., kedd 15:22

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye
    Budapest, 2017. február 21., kedd (OS) - IKSZ: Mesterházy Ernő, Demszky jobbkeze, ne kaphasson közpénzt!

Mesterházy Ernő balliberális üzletember, filmproducer, Demszky Gábor politikai főtanácsadója volt hosszú évekig, a 4-es metró kivitelezése idején is. Legújabb, hamarosan bemutatásra kerülő, Brazilok című filmje Facebook oldalán az egyik promóciós képen Jézus alakját ábrázolják gúnyosan, megsértve ezzel sok ember vallási érzékenységét, méltóságát. Tipikus liberális tempó, a tolerancia hirdetői a siker érdekében bárkin átgázolnak.
Addig is Mesterházy Ernő a Bali szigetén vásárolt villájából nézi, hogy egykori főnökei és beosztottjai a vádlottak padjára kerülnek az elmúlt 27 év legnagyobb korrupciós botránya, a 4-es metró beruházás miatt, pedig városházi történetek szerint nagyobb hatalma volt, mint magának Demszkynek.
Fontosnak tartjuk, hogy Mesterházy Ernő produceri munkájával készülő alkotások egészen addig ne kaphassanak támogatást közpénzből, amíg ki nem derül, milyen érintettsége volt a főtanácsadónak a 167 milliárd forint kárt okozó lopásban.

Az IKSZ nevében:
Hollik István
országgyűlési képviselő
Nacsa Lőrinc
elnök, Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ)

Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)