OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2017. február 22., szerda 13:41

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye (3. rész)
    Budapest, 2017. február 22., szerda (OS) -

    Felkérjük, az emberjogi fundamentalista szervezeteket, mint az Amnesty International vagy a Helsinki bizottság, hogy szólaljon fel a botrányos korlátozás ellen (eddig nem nagyon hallottuk őket a témában), hiszen ők minden családpolitikai intézkedésnél vagy a médiatörvénynél képesek aggódni Magyarországon, de úgy látszik a kettős mérce náluk alapkövetelmény.
Franciaországban az egész törvénykezési folyamatot álszent módon az emberi jogok, a tolerancia, a liberális értéksemlegesség jegyében, a nők helyzetére, jogaira hivatkozva vitték végig, pedig a teljes megismerés pont a nők érdeke. Ők az abortuszt promotálják, a veszélyeire, következményeire – lelki vagy testi következmények, nevelőszülők, egyéb lehetőségek – pedig tilos felhívni a figyelmet, krízis tanácsadást, lelki segélyszolgálatot működtetni.
A francia jobbközép győzelme esetén eltörölné a jogszabályt, de fontos felhívni a figyelmet, hogy a szélsőjobb Nemzeti Front nem valószínű, hogy hozzányúlna a törvényhez. Ne legyenek illúziónk, sem itthon, sem külföldön, a szélsőjobbot pár centiméter választja el a szélsőbal nézetektől. Tőlük nem várhatunk semmi jót.
Magyarországon pont a magzat- és családvédő civileknek is köszönhetően, a családbarát intézkedések, a közgondolkodás megváltozása és a kormány családpolitikájának eredményeképpen közel 10 ezerrel csökkent az abortuszok száma, ha a 2010-es és a mostani adatokat megnézzük, összevetjük.

     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.