OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. február 22., szerda 14:41

A Miniszterelnökség közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. február 22., szerda (OS) - "Kövessétek szüleitek példáját, őrizzétek és legyetek büszkék magyar gyökereitekre"

    Dr. Szilágyi Péter nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkár fogadta a Rákóczi Szövetség Diaszpóra- és Szórványprogramja keretében magyarországi tanulmányúton részt vevő diaszpóra fiataljait a Magyarság Házában. A program keretében 2016 szeptembere és 2017 júniusa között 650 diaszpórában és 1850 Kárpát-medencei szórványban élő magyar fiatalnak van lehetősége az anyaországba látogatni. A program elsődleges célja, hogy személyes kapcsolatok által elősegítsék a diaszpóra és a szórvány magyar fiataljainak egymás és az anyaország közötti, valamint a Kárpát-medencei magyar fiatalokkal való összetartozás tudatának erősítését.

     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.