OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2017. február 27., hétfő 16:02

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2017. február 27., hétfő (OS) - Közlemény a VIII. kerületi időközi önkormányzati választással kapcsolatban

    Az MSZP helyi szervezete, a Budapest VIII. kerület 6-os számú választókörzetében tartandó időközi választáson a Szolidaritás Mozgalom jelöltjét Pityinger Lászlót, Dopemant támogatja.

Az MSZP kerületi szervezete Dopeman elképzeléseit megismerte, azokat támogatásra méltónak találta azzal együtt, hogy a jelölt dalszövegei ironikus, néha keményen megfogalmazott társadalomkritikát tartalmaznak.

A Szolidaritás Mozgalom jelöltjének közös támogatásáért az MSZP kerületi szervezetének elnöke Veres Gábor korábban egyeztetett más demokratikus pártok vezetőivel, és bár ezeken az egyeztetéseken még támogató nyilatkozatok hangoztak el sajnálatos, hogy a közös fellépésnek ebből a lehetőségéből a szóba jöhető partnerek mára kihátráltak.

MSZP

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.