2017. szeptember 24. vasárnap

2017. március 9., csütörtök 10:25

A Falvak Kultúrájáért Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. március 9., csütörtök (OS) - A Falvak Kultúrájáért Alapítvány 2017. évi pályázatai

Megjelentek a Falvak Kultúrájáért Alapítvány 2017. évi pályázatai

A Falvak Kultúrájáért Alapítvány megjelentette a kulturális örökség ápolását, a hátrányos helyzetű térségek és társadalmi rétegek életminőségének fejlesztését, és a nemzet kulturális egyesítését, valamint a nemzetközi kapcsolatok ápolását szolgáló hét pályázatát. Nevezetesen az önállóan alapított Kultúra Lovagja cím, a Rainprecht Antal, az Együtt Európában és az Örökségünkért érmek adományozására, valamint az együttműködésben alapított Jókai-díj, Örökség serleg és a Felső-Tisza Völgye Minőségi Védjegy pályázatát.

Kiadó: Falvak Kultúrájáért Alapítvány