OS Országos Sajtószolgálat
2018. május 25. péntek
Ismertető


2017. március 13., hétfő 11:12

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2017. március 13., hétfő (OS) - Áder János beszédében bebizonyította: fogalma sincs, mi zajlik ma Magyarországon

    Áder János köztársasági elnök eddigi tevékenységét összegző beszédében egy szót sem szólt a hazai szegénységről, ehelyett fontosabbnak tartotta a magyar-szerb viszony dicséretét.

Áder János nem beszélt a több mint négymillió létminimum alatt élő emberről, helyettük a klímavédelemért aggódott.

Áder János hallgatott a gyalázatos helyzetben lévő oktatásról és egészségügyről, helyette egyetlen egészségügyi sikert említett, azt a látszatot keltve, mintha a magyar kórházakban minden rendben lenne.

Áder János számára ebben az országban nincsenek éhező gyermekek, nincsenek alacsony fizetések, nincs korrupció, nincs veszélyben a jogállam.

Áder János beszédében már a szavazás előtt bebizonyította, hogy alkalmatlan köztársasági elnöknek. Ha fogalma sincs arról, hogy mi zajlik ma Magyarországon, akkor azért, ha pedig tudja, de hallgatott róla, akkor azért.

MSZP

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.