OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2017. március 13., hétfő 14:09

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2017. március 13., hétfő (OS) - Juhász Péter: Tiszteletreméltó Majtényi László demokratikus értékekért vívott küzdelme

    Áder János minden magyar köztársasági elnöke legyen!

Juhász Péter, az Együtt elnöke köszöni Majtényi Lászlónak, hogy felvállalta a demokratikus ellenzék köztársasági elnökjelöltségét. Majtényi László közéleti szerepvállalásával komoly és tiszteletreméltó érdemeket szerzett a rendszerváltás óta, legfőbbképpen az alkotmányosság védelmezőjeként, valamint korrupcióellenes tevékenységével.

Majtényi László által meghirdetett négy ponttal az Együtt egyetért és az abban foglaltakat támogatja. Fontos emellett számunkra az is, hogy jelölti beszédében Majtényi László elmondta, hogy olyan országot szeretne, amelynek minden polgára egyformán kedves gyermeke, akit az állam ugyanolyan, méltó bánásmódban részelteti. Bármilyen meggyőződés, bármilyen pártszimpátia ellenére jobb intézmények, mint emberek uralma alatt élni. A hatalmasok önzése ellen pedig csakis az intézmények függetlenségével harcolhatunk.

Majtényi László személye és jelöltsége szimbolikus volt az új köztársaság megteremtését célul kitűző politika számára.

Az Együtt elvárja az újonnan megválasztott Áder Jánostól, hogy ne káderként viselkedjen köztársasági elnökként, hanem a demokráciát és a magyar emberek érdekét tartsa szem előtt.

Juhász Péter
az Együtt elnöke

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.