OS Országos Sajtószolgálat
2018. május 25. péntek
Ismertető


2017. március 20., hétfő 14:07

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2017. március 20., hétfő (OS) - Ha a gazda rendel, a csicska teljesít - Reagálás Mirkóczki Ádám (Jobbik) nyilatkozatára

    Ha a gazda rendel, a csicska teljesít. A Jobbik szolgai módon folytatja a Simicska-lap hazugságait, annak ellenére, hogy azt az Igazságügyi Minisztérium már egyértelművé tette, hogy továbbra is csak bűncselekmény gyanúja alapján lehet majd lehallgatni valakit. Minden más állítás szándékos félremagyarázás. Ezt a Jobbik és a többi ellenzéki párt is pontosan tudja, hiszen az új büntetőeljárási törvény korábban ötpárti támogatást kapott.
    
     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.