OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2017. március 20., hétfő 17:03

A Jobbik parlamenti frakciója közleménye
    Budapest, 2017. március 20., hétfő (OS) - Vona Gábor Facebook-bejegyzése: Ismét hazudott a Fidesz "szóvivője", Terry Black

    Ma a bíróságon kellett megjelennem mint felperes, de a hét alperesből csak hárman mertek eljönni. Sem Terry Black, sem Zuschlag János nem volt ott. Akik megjelentek, azok sem hagyták, hogy fényképezze őket a sajtó. Úgy tűnik, hogy a médián keresztüli üzengetés nagyon megy nekik, de ha meg kell jelenni a bíróság előtt, ahhoz már nincs merszük. Én a kamerák előtt mondtam el, amit kellett, és cáfoltam az aljas hazudozást.

Hozzáteszem, hogy mérhetetlenül rangon alulinak tartom, hogy a legerősebb ellenzéki párt vezetőjeként ilyen aljas rágalmakkal kell foglalkoznom, és hogy a családom tagjainak is el kell ezt viselnie. De tudom, hogy ez nem másról szól, mint Orbán Viktor beteges hatalommániájáról, aki gyáva, ezért az ellenfelével nem vitát folytat, hanem ráküldi a médiáját, a zsoldosait és a dögevőit. 2018-ban vége lesz ennek is.

Alább mellékelem a mai tárgyalás idézését, mivel a Habony-média képes még a hazugságaival kapcsolatos perekről is hazudozni.

A bejegyzés itt olvasható: https://www.facebook.com/vonagabor/photos/a.10150160184994623.341499.247920204622/10155201078579623
     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.