OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. március 25., szombat 12:54

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. március 25., szombat (OS) - Százmilliárd úszik el a VB-n: elszámoltatást követelnek a Liberálisok

        Még felsorolni is döbbenetes azt a temérdek pénzszórást, amit a vizes vb megrendezésére költ el a kormány. Az összköltségek
elérik nagyjából a 100 milliárd forintot és még nincs vége! Mindezt úgy, hogy 2015-ben azt ígérték, mintegy 25 milliárdból
megrendezhető a vb. Ismét bebizonyosodott, hogy az Orbán-kormány alatt a sportberuházásoknál nem létezik felső anyagi korlát.
     A gigantomániás megnyitóünnepségre immár 4 milliárdot (állítólag a Rolling Stones-szal), a Parlamenttel szembeni ugrótoronyra pedig az eddigi 2 milliárd helyett már 3 milliárdot kívánnak elkölteni. A vizes vb első világcsúcsa már akkor megszületett, amikor a Rákos-patak felett átívelő 26 és fél méter hosszú gyaloghíd építési költségei elérték a 15 millió forint per méter költségszintet.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.