OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2017. március 25., szombat 12:54

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. március 25., szombat (OS) - Százmilliárd úszik el a VB-n: elszámoltatást követelnek a Liberálisok

        Csak a rendezvényszervezésre 2 milliárdért szerződnek Kuna Tibor cégével, aki Szijjártó Péter jó barátja és már eddig is
bőségesen kaszált az állami megbízásokon. Jól látható, hogy elképesztő összegek röpködnek a szemünk előtt, de ha ez még nem
lenne elég, megint Fidesz-közeli oligarchák kapják a megbízásokat és gyanús, hogy ez kihat a költségek megnövekedésére is. Azért kerül 100 milliárd forintba a vizes vb, mert a kormány így fizet a klientúrájának az adófizetők pénzéből.
     A Liberálisok követelik, hogy tételesen számoljanak el a vizes vb eddigi költéseivel, a lehető legnyíltabban és ezzel párhuzamosan gondolják át, hogy szükség van-e egyik-másik gigaberuházásra, mint például a fideszesen túlárazott megnyitóünnepségre.
     Az olimpiai fiaskó után a kormány ezt az alkalmat akarja megragadni, hogy világra szóló propagandát csináljon magának, illetve amit nem sikerült ott ellopni, azt majd itt pótolják. Amennyiben a parlamenti ellenzék indokoltnak tartja a gyanús körülmények között történt olimpiai költéseket kivizsgáló bizottság létrehozását, úgy többszörösen indokolt az úszó VB-t vizsgáló bizottság életre hívása, hiszen mind a költségnövekedés mértékét, mind az összköltséget tekintve óriási mennyiségű közpénzről van szó.


     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.