OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2017. március 27., hétfő 11:29

A Fidesz-frakció közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. március 27., hétfő (OS) - Kedden a gazdasági bizottság a volt BKV vezért várja meghallgatásra

    Ma van 11 éve, hogy lerakták a 4-es metró alapkövét. Ez a beruházás lett minden idők legnagyobb korrupciós botránya, a beruházás harmadát ellopták. Az Országgyűlés Gazdasági bizottsága kedden Aba Botond volt BKV-vezérigazgatót várja meghallgatásra, hogy kiderüljön, ő mit tud a metrópénzekről. A bizottság immár harmadik alkalommal tesz kísérletet a metróbotrány érintettjeinek meghallgatására. Bízunk benne, hogy a meghívott ezúttal nem tagadja meg a gazdasági bizottsággal való együttműködést, ahogyan azt eddig a baloldali politikusok tették.

A metróbotrány miatt Magyarországnak 59 milliárdot kell visszafizetnie Brüsszelnek. Ekkora kár nem  keletkezhetett volna korrupció nélkül. A felelősség egyértelműen a Medgyessy-, Gyurcsány-, Bajnai-kormányokat és a Demszky Gábor féle MSZP-SZDSZ városvezetést terheli, a pénz pedig minden jel szerint az MSZP-hez és az SZDSZ-hez vándorolt.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.