OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2017. március 27., hétfő 14:42

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. március 27., hétfő (OS) -

    A Fidesz-KDNP-nek nincs programja a gyermekes anyák munkába állásának támogatására, valamint a nők helyzetének és esélyegyenlőségének javítására. Orbán Viktornak és kormányának nincs programja a család és a munka egyensúlyának megteremtésére, mint ahogyan a fiatalok itthontartásáért sem tesznek egyetlen valódi lépést sem.
Orbán Viktor korrupt, Mészáros Lőrinceket kitüntető politikája éppen annak az esélyét veszi el a fiataloktól, hogy érdemes itthon megpróbálni érvényesülni és önálló életet kezdeni az egyéni érdemeink, képességeink és szorgalmunk szerint. Ezért aztán tömegesen vándorolnak el és próbálnak szerencsét, alapítanak családot külföldön mindazok, akikre építeni kellene az ország jövőjét.
Az Együttnek van programja a korrupció felszámolására, valamint a Fidesz utáni történelmi igazságtételre. Szerintünk összeegyeztethető a munka és a család, és erre van programunk is. A kormányváltás után hozzákezdünk Európa legjobb oktatási rendszerének megteremtéséhez, kerüljön bármennyibe is.

Együtt

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.