OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2017. március 28., kedd 12:15

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. március 28., kedd (OS) - Április elejéig várják a pályázatokat a Biztonságos Óvoda programban

    Az óvodák regisztrációs adatlap és részvételi szándéknyilatkozat kitöltésével és benyújtásával jelentkezhetnek 2017. április 10-ig. Az intézményeket kijelölt tréner keresi fel, egy mintafoglalkozás keretében bemutatja a KTI által kidolgozott közlekedésre nevelési módszertant, és konzultációt tart az óvodapedagógusok részére. A szakember a gyerekek közlekedési ismeretszintjének felmérése után oktatási segédanyagokat, a gyermekbiztonsági rendszerek használatát bemutató magasságmérőt, "Ovi Jogsikat" és matricákat ad át az intézményeknek.

A Biztonságos Óvoda cím elnyerését az elismerő oklevél mellett az épületre kihelyezhető plakett is igazolja majd. A bekerült intézmények az ötletpályázat programrészben is bemutathatják elképzeléseiket, saját jó gyakorlataikat, a legjobbakat értékes tárgynyereményekkel jutalmazzák.

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium
Kommunikációs Főosztály

Budapest, 2017. március 28.

     Kiadó: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.