OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2017. március 28., kedd 12:55

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2017. március 28., kedd (OS) - DK: 2 éves blöff a szuperkórház

    Az Orbán-kormány ismét bedobta régi viccét, a szuperkórházat. Rogán Antal már 2015 februárjában, tehát több, mint 2 évvel ezelőtt is bejelentette, hogy szuperkórházra van szükség. Azóta az ég egy adta világon semmi nem történt, még egy alapkő-letételig sem jutott el a kormány, holott tele van az ország a soha el nem készülő beruházások alapköveivel. Pontosan tudjuk, hogy a szuperkórház is olyan, mint a polgári kormányzás vagy az offshore-lovagok elleni harc: valós kormányzati szándékot még nyomokban sem tartalmaz. Azokat a stadionokat, olimpiai létesítményeket és Mészáros Lőrinc-beruházásokat, amiket a szuperkórházzal egyidőben jelentettek be, már régen megépültek.
A Demokratikus Koalíció szerint a szuperkórház ötlete egy két éves blöff, egy olyan beruházás, amelyet soha nem fog megépíteni az Orbán-kormány. A DK szerint a Fidesz két éve húzogatja a szuperkórházra keresztelt mézesmadzagot, amikor kezd politikailag is kellemetlen lenni a magyar egészségügy helyzete. A DK szerint nem kampányolni kell, hanem kormányozni kellett volna; pár üres ígéret és hitegetés nem pótolja a magyarok gyógyulását. A DK vállalja, hogy ha 2018-ban bizalmat kap az emberektől, akkor a Sokak Magyarországa programja szerint lát hozzá az egészségügy rendbetételéhez!

László Imre
a DK egészségügyi kabinetjének vezetője

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.