OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2017. március 31., péntek 11:37

A Demokrata Párt közleménye
    Budapest, 2017. március 31., péntek (OS) - Oktatási vasfüggönyt épít a kormány a CEU ellehetetlenítésével. A Soros-ösztöndíjas Orbán Viktor újabb áldozata nem a CEU valójában, hanem az a 2.000.000 Millenniumi-generációs fiatal, akik az elkövetkező évtizedben arról kell döntsenek, hogy Magyarországon folytatják-e az életüket.

    A hazai felsőoktatás romjain virágba boruló csinovnyik-képzők jelentik lassan az egyetlen alternatívát a tanulni vágyóknak. A magánegyetemek pedig a CEU-t ért támadás után azon tűnődnek, hogy adjanak-e egyáltalán esélyt annak a magyar társadalomnak, amelyik képes a szélsőségesen popuplista oligarcha-kormányt hatalmon tartani.

A 2018-as választások így már nem csak a Orbán-rezsim eltüntetéséről, hanem a nemzeti fennmaradásról is szólnak. Az ellenséggyártás közben ugyanis a kormány nem csak a józan ítélőképességét vesztette el, de a memóriáját is - és immár saját gyermekeinek a jövőjét falja fel.

Az amerikai Demokrata Párttal egységben lépünk fel az orbáni karhatalom ellen, hogy megakadályozzuk az újabb - ezúttal oktatási - vasfüggöny felállítását. A nemzetközi sajtóvisszhangot és a lehetséges lépéseket a http://demokratapart.eu/ceu oldalon gyűjtjük össze.
    
     Kiadó: Demokrata Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.