OS Országos Sajtószolgálat
2020. július 14. kedd
Ismertető


2017. április 11., kedd 13:21

A HAT Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. április 11., kedd (OS) - Te hogy veszed rá a felnőtteket, hogy figyeljenek a jövődre Így? https://goo.gl/fyc88n Vagy van ütősebb ötleted? Ha egy tárgy, egy ruha megtalálja új helyét, tulajdonosát, ha új formában tovább él, ha olyan helyről származik, ahol a vásárlás által segíteni tudunk, akkor társadalmi és környezeti célokat támogatunk, tehát gudizunk! A ’Gudi, ami a vásárlás mögött van’ videópályázatot középiskolásoknak ad lehetősgét, hogy a felnőtteknek üzenjenek "Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!" gondolat népszerűsítésére

    A program a mai fiatalok kreatív gondolkodására épít, amikor a komoly tartalmat rejtő, mégis hangzásában játékos kifejezés szélesebb körben történő megismertetésére, a jövő generációját szólítja meg!
A jövő rendezőit, operatőreit, vágóit, és főképpen a jövő tudatos vásárlóit fogják meg a gudizás lényegét egy kisfilm formájában. A fiatalok adnak választ arra, mi a felelős és fenntartható vásárlás, hogyan tudja képi megoldásokkal megfogalmazni, amit a GUDI jelent, hogyan értelmezi, használja és mutatja meg a GUDIzás lényegét!

"Kövesd a GUDIT és légy a GUDI nagykövete! KÉPes vagy HATni másokra!"
A tavaszi szünet a fiatalok rendelkezésére áll, hiszen április végéig küldhetők a pályamunkák!
Az első három helyezett 150.000 Ft pénzdíjban részesül.
A regisztrációval, a pályázattal, a gudival kapcsolatos részletek: http://hatalapitvany.wixsite.com/ezhat/gudi-video-palyazat
Kuremszki Andrea +36703835025

     Kiadó: HAT Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.