OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2017. április 13., csütörtök 10:45

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2017. április 13., csütörtök (OS) - Továbbra sem érdekli a Magyar Időket a bíróság döntése

    Ötvenezer forintra bírságolta meg a Pesti Központi Kerületi Bíróság az Orbán-kormány Magyar idők című portálját, mert többszöri felszólítás, és végrehajtás kezdeményezése ellenére sem közölték a Jobbik helyreigazítását. Korábban a Jobbik végrehajtást kezdeményezett a lap ellen, amit a bíróság be is jegyzett, ám ezek szerint Orbán Viktor kedvenceire nem vonatkozik a törvény. A Fidesz hazug propagandalapjaira egyébként jellemző, hogy semmibe veszik a bírósági döntéseket, nem veszik át az idézéseket, vagy egyszerűen nem jelennek meg a tárgyalásokon. A nemzeti néppárt csak az utóbbi időben több, mint negyven sajtópert nyert meg a fideszes hazugsággyárakkal szemben.

Jobbik Sajtóosztály
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.