OS Országos Sajtószolgálat
2018. május 25. péntek
Ismertető


2017. április 13., csütörtök 17:35

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2017. április 13., csütörtök (OS) - Állítsuk meg a Fideszt! Az MSZP eltörli a civilek és a CEU zaklatására hozott törvényeket

    Az MSZP a civilek és a Közép-Európai Egyetemért tüntető tömeg mellett áll. Örülünk, hogy szemünk láttára nőtt fel hazánk új politikai közössége, amelyet nem a lopott holmi, a gyűlölet, a félelem tart össze, hanem Magyarország és a szabadság szeretete, valamint az európaiság.

Kormányváltó erő akkor lesz ebből a tömegből, ha csatlakoznak hozzájuk a becsapott emberek milliói is, és így 2017 valóban a magyarok lázadásának éve lesz.

Az MSZP ezért arra kéri minden támogatóját, minden európai és szabadságszerető embert, hogy csatlakozzon a mozgalomhoz és vegyen részt a tüntetéseken!

A demokratikus ellenzék és a tüntetők célja azonos. Ma a civil szféra és a politikai pártok ugyanazon demokratikus alapértékekért küzdenek. Ha 2018-ban az MSZP kerül kormányra, első lépésként eltörli a CEU és a civilek zaklatására hozott alkotmányellenes törvényeket.

Ha az MSZP kerül kormányra, háborítatlanul működhetnek a más politikai álláspontot képviselő civil szervezetek és a jobboldali beállítottságú oktatási intézmények is – például ez a különbség a szabadságszerető magyarok közössége és Orbán Viktor kormánya között.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.