OS Országos Sajtószolgálat
2018. április 22. vasárnap
Ismertető


2017. április 14., péntek 14:46

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2017. április 14., péntek (OS) - Reagálás Hidvéghi Balázs nyilatkozatára: a Fidesz mocskolja be a jogállamiságot

    A MSZP megdöbbenését fejezi ki és mélyen elítéli a Fidesz-állam diktatórikus és koncepciós módszereit. Azok a fiatalok, akik festéket dobtak az elnyomó hatalmat jelképező épületekre, a véleményüket fejezték ki a szólásszabadság jegyében – akárcsak tíz évvel ezelőtt a kordonbontó fideszes képviselők, akiket akkor ezért semmilyen joghátrány nem ért, mert az még egy jogállamban történt.

A jogállamiság fideszes lebontása, a közhivatalok és állami intézmények narancssárga ideológiai bemocskolása elfogadhatatlan és visszataszító cselekedet. Semmi nem indokolhatja a magyarok szabadságvágyának üldözését és meggyalázását.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.