OS Országos Sajtószolgálat
2018. május 25. péntek
Ismertető


2017. április 21., péntek 11:13

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. április 21., péntek (OS) -

    Berkecz Balázs (Együtt): Mohácson is kifütyüljük Orbánt, a diktátort!
Orbán Viktor nem vezetője Magyarországnak, hanem egy egyszerű diktátor, ezért az Együtt minden nyilvános szereplésén kifütyüli őt. A párt ezúttal a mohácsi Pick Márk úton tervez félpályás útlezárással egybekötött füttykoncerttel tiltakozni április 25-én kedden délelőtt az elnyomó rezsim ellen, Orbán Viktor és kormányának politikája ellen. 
Orbán Viktor évek óta nem adott interjút független újságírónak, nem áll szóba azokkal az emberekkel, akiknek panaszuk van, csak a sajátjaival találkozik, ezért az Együtt minden nyilvános szereplésén kifütyüli a miniszterelnököt. Ez az egy módunk van arra, hogy szembesítsük a valósággal, az emberek véleményével: elegünk van belőle és bandájából.
Orbán Viktor nem vezetője Magyarországnak, hanem egy egyszerű diktátor, aki nem áll ki politikai vitára, aki, ha teheti, kerüli a független újságírókat, de még a magyar állampolgárokat is.
Épp ezért nem maradt más, mint hogy követeljük, hogy Orbán Viktor tartson nyílt közmeghallgatást, ahol válaszoljon valós emberek valós kérdéseire adjon. Amíg ezt nem teszi meg, kénytelenek vagyunk sípszóba sűríteni az üzenetünket, így fogunk tenni minden alkalommal, mikor nyilvánosan szerepel.

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.