OS Országos Sajtószolgálat
2018. május 25. péntek
Ismertető


2017. április 21., péntek 11:51

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2017. április 21., péntek (OS) - Az ellenzék pontosan azt teszi, amit Soros elvár tőlük – Reagálás Szél Bernadett (LMP) nyilatkozatára

    Az ellenzék – az MSZP-től kezdve az LMP-n át a Jobbikig – pontosan azt teszi, amit Soros elvár tőlük. Asszisztálnak egy hazug Soros-kampányhoz, amelyben a Soros-egyetem ügyét csak ürügyként használják egy Magyarország elleni támadáshoz, amelynek végső célja, hogy nyomást gyakoroljanak a magyar bevándorláspolitikára.

Soros György dróton rángatja a baloldalt, és ez alól a Jobbik sem kivétel. A Jobbik választási programjában még a Soros-szervezetek kitakarítását ígérte, ma meg az ő érdeküket szolgálja.  Hazugság, hogy bezár a Soros-egyetem, hiszen a magyar jogszabályok alapján továbbra is működhet, évfolyamokat indíthat és diplomát adhat ki. Ha a Soros-egyetemben megvan a jó szándék, meg tudja oldani a problémát, a kormány  kész a tárgyalásokra.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.