2017. április 29. szombat

2017. április 21., péntek 11:51

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2017. április 21., péntek (OS) - Az ellenzék pontosan azt teszi, amit Soros elvár tőlük – Reagálás Szél Bernadett (LMP) nyilatkozatára

Az ellenzék – az MSZP-től kezdve az LMP-n át a Jobbikig – pontosan azt teszi, amit Soros elvár tőlük. Asszisztálnak egy hazug Soros-kampányhoz, amelyben a Soros-egyetem ügyét csak ürügyként használják egy Magyarország elleni támadáshoz, amelynek végső célja, hogy nyomást gyakoroljanak a magyar bevándorláspolitikára.

Soros György dróton rángatja a baloldalt, és ez alól a Jobbik sem kivétel. A Jobbik választási programjában még a Soros-szervezetek kitakarítását ígérte, ma meg az ő érdeküket szolgálja.  Hazugság, hogy bezár a Soros-egyetem, hiszen a magyar jogszabályok alapján továbbra is működhet, évfolyamokat indíthat és diplomát adhat ki. Ha a Soros-egyetemben megvan a jó szándék, meg tudja oldani a problémát, a kormány  kész a tárgyalásokra.

Kiadó: Fidesz-frakció