OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2017. április 21., péntek 12:11

A Földművelésügyi Minisztérium közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. április 21., péntek (OS) - Több mint fél milliárd forint támogatást nyert el a Duna-Dráva Nemzeti Park

    Több mint fél milliárd forintos KEHOP pályázati támogatást nyert el a Duna-Dráva Nemzeti Park - jelentette be Zsigó Róbert a Földművelésügyi Minisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára, a térség országgyűlési képviselője, Magosi György Dunafalva polgármestere és Závoczky Szabolcs, a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság igazgatója.
Az április 20-i sajtótájékoztatón ismertették, hogy "A Bezerédi-Duna-ág rehabilitációja"című projekt 335.000.000 forintot nyert el, melynek tervezett befejezési dátuma: 2019. 06. 30-a valamint, "A Dávodi Földvári-tó és a Karapancsai erdei tavak rehabilitációja kotrással, bioremediációval, kisműtárgy építéssel, cserjeirtással" című projekt 185.300.000 forintos támogatásban részesültek, kivitelezési munkájuknak várható befejezése 2019. 10. 31-e.
Zsigó Róbert a projektek részletes ismertetése során elmondta: a páratlan természeti környezet a mindennapi élet részét képezi a bajai és bácskai térségben; cél a természeti értékek megőrzése. Kiemelte, hogy az elkövetkező két esztendőben megvalósuló beruházás befektetés a jövőbe, melynek gyümölcsét a gyerekeink és az unokáink fogják megtapasztalni.

     Kiadó: Földművelésügyi Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.