OS Országos Sajtószolgálat
2018. május 21. hétfő
Ismertető


2017. április 21., péntek 13:01

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2017. április 21., péntek (OS) - A Jobbik elárulta a nemzeti érdekeket és még az erdélyi magyarokba is belerúgott – reagálás Apáti István, Szotyori-Lázár Zoltán (Jobbik) nyilatkozatára

    Az a Jobbik beszél nemzetpolitikai alapelvekről, amely az erdélyi magyarokat gyalázza, és amelyik Soros György kegyeiért Gyurcsányékkal és a szocialistákkal együtt asszisztál a magyar nemzet elleni támadáshoz és a migránsok betelepítéséhez?! A Jobbik a hatalomért és a pénzért mindenre képes, nemcsak a nemzeti érdekeket árulta el, de még az erdélyi magyarságba is belerúgott.

Hidvéghi Balázs, kommunikációs igazgató

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.