OS Országos Sajtószolgálat
2018. május 25. péntek
Ismertető


2017. április 21., péntek 13:08

A Mentorátor Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. április 21., péntek (OS) - Április utolsó hetében európai szinten is egyedülálló előadást rendez a Jog és Pszichológia folyóirat Korunk lelki betegségei: a depresszió és a borderline személyiségzavar címmel. Az este folyamán olyan népszerű és elismert pszichiáterek állnak a közönség elé, mint dr. Fridél Mária, valamint Magyarország egyik legnagyobb "borderline szakértője", dr. Keresztes Zoltán. Az esemény zárásaként pedig az Én, a megbélyegzett című könyv szerzője, Kneszl Beáta Carmen nyílt, kendőzetlenül őszinte, interaktív előadásával tárja fel a borderline szindrómával kapcsolatos személyes tapasztalatait.

    Az előadások témája a hazánkban oly sokakat érintő, azonban még a betegek közvetlen környezetének is nehezen felismerhető és a társadalom által gyakran elutasításra kerülő olyan pszichiátriai betegségek, mint a depresszió és az egyik legmegterhelőbb személyiségzavar, a borderline szindróma.

Az esemény programjával kapcsolatos bővebb információk az alábbi linken érhetőek el: http://jogespszichologia.hu/2017/04/20/korunk-lelki-betegsegei-a-depresszio-es-a-borderline-szemelyi

     Kiadó: Mentorátor Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.