OS Országos Sajtószolgálat
2022. május 17. kedd
Ismertető


2017. április 21., péntek 14:33

A Pszichodiák Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. április 21., péntek (OS) - Ma kezdődik a Budapesti Pszichológiai Napok. Almási Kitti, Hevesi Krisztina, Kozma-Vízkeleti Dániel, Mérő László, Pál Feri, Tari Annamária és Vekerdy Tamás is előad a Pszichodiák Alapítvány háromnapos rendezvényén.

    Porondon a valóság címmel szedték idén csokorba a pszichológia újdonságait, aktualitásait az önkéntes szervezők. A rendezvény célja kérdéseket ébreszteni a látogatókban, melyekre az elhivatott szakemberekkel közösen igyekeznek megtalálni a pszichológia válaszait.

Az izgalmas előadásokon bepillantást nyerhetünk például a kriminális személyiség kialakulásába, a mindfulness gyakorlatába, párkapcsolati kérdésekbe, az előítélet-csökkentés hátterébe, a nemi szerepekről folyó vitákba, a startupok pszichológiájába, az OPNI bezárásának hatásaiba vagy a virtuális valóság titkaiba is.

Bőséges a választék a kulturális és szabadidős programok terén is. Élő Könyvtár, Életmesék, Civil Utca, Élménygyűjtő, kiállítás, koncert, Bűvész Show, hangfürdő, szabadulószoba, relaxáció, jóga, slam poetry verseny, könyvesház, teaházi kerekasztal-beszélgetések is várják a résztvevőket.

A Pszichodiák Alapítvány küldetése, hogy pszichológiai ismereteket, támpontokat nyújtson az érdeklődőknek. A rendezvény egyúttal országos találkozópontként is szolgál a szakma képviselői és a nagyközönség között.

XXI. Pszinapszis - Budapesti Pszichológiai Napok

Program: www.pszinapszis.hu

Képek, információ, kapcsolatfelvétel: http://pszichodiak.hu/sajto

     Kiadó: Pszichodiák Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.